Scroll Top

Zakelijke opslagruimte

Bedrijfsruimte huren is niet voor iedereen weggelegd. Vaak moet u contracten voor langere duur tekenen, terwijl uw behoefte aan extra ruimte van tijdelijk aard kan zijn. En ook biedt niet iedere bedrijfsruimte de mogelijkheid om goederen eenvoudig te laden en lossen. Voor bedrijven die ruimte nodig hebben om een voorraad aan te houden is dat wel zo makkelijk. Onze degelijke beveiliging en prima klimaatbeheersing zorgen ervoor dat uw voorraad in goede handen is.

Zoekt u een (tijdelijk) zakelijke opslagruimte om uw eigendommen op te slaan?

Wij verhuren flexibele ruimten aan particulieren en bedrijven. Lees meer over onze veilige, schone en droge opslagruimten op maat.

Een opslagplaats van Dutch Self-storage Network is altijd een geconditioneerde, schone en beveiligde zakelijke opslagruimte. Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van opslagplaats, variërend van één tot vijftig kuub. Op aanvraag zijn ook grotere ruimten beschikbaar.

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN? DAT KAN VIA ONS CONTACTFORMULIER!

Zakelijke opslagruimte voor bijvoorbeeld:

Opslag goederenvoorraad

Dossier en archiefopslag

Verhuizing of verbouwing

Materiaal van vertegenwoordigers

Het huren van een opslagbox bij een aangesloten partner van Dutch Self-storage Network is zó geregeld. Ook het transport en de opslag regelen wij graag voor u, onder meer met een gratis aanhangwagen met chauffeur. Uw opslag is individueel beveiligd met een geavanceerd alarmsysteem en u kunt de box naar wens 24/7 betreden, 365 dagen per jaar. Hiervoor ontvangt u een unieke eigen toegangscode.

Doordat wij ons richten op het zoeken van de juiste opslagruimte bij uw opslagbehoefte betaalt u nooit teveel! Opslagruimte aanbieden is al een vak apart. De juiste opslagruimte aanbieden is een specialiteit! Omdat alle partners van Dutch Self-storage Network zich daarvan bewust zijn bent u daar altijd het beste uit!

Zakelijk opslagruimte huren? Ontdek onze gastvrije receptie, beveiliging met individueel alarm, opslagruimte vanaf één kuub, contracten zonder opzegtermijn en meer! Bent u benieuwd hoeveel ruimte u voor uw spullen nodig heeft? Op onze site kunt u zelf uw opslagbehoefte berekenen.

Lees verder over zakelijke opslagruimte en archiefdiensten