Scroll Top

Archiefbeheer

Partners van het Dutch Self-storage Network beschikken over veilige en beschermde opslagruimten. De faciliteiten voor professioneel archiefbeheer voldoen aan de strengste eisen, waaronder de Archiefwet. Voor u de zekerheid van een veilige omgeving voor uw archieven. Beschermd tegen externe invloeden als vocht, temperatuursverschillen, ongedierte of ongeautoriseerde toegang.

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN? DAT KAN VIA ONS CONTACTFORMULIER!

Opslag in archiefstellingen of op pallets

Een goed opgezet archief verhoogt de daadkracht van uw bedrijf. Archief neemt vaak echter kostbare bedrijfsruimte in beslag, ruimte die vaak voor betere doeleinden kan worden gebruikt. Archiefstukken bevatten veel belangrijke bedrijfsinformatie en hebben vaak grote juridische of historische waarde. Bovendien zijn ze veelal privacygevoelig. Onze faciliteiten en procedures voldoen daarom aan de strengste normen.

Bij Dutch Self-storage Network-partners heeft u de keuze om uw archieven per doos of per pallet op te slaan. De voordelen zijn afhankelijk van de kenmerken van uw archief. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot het huren van separate afgesloten ruimtes waarin uw archieven zijn opgeslagen. U beschikt dan over een eigen afgesloten ruimte.

Zuurvrije archiefdozen

Wij hebben zuurvrije archiefdozen op voorraad om uw archief zo efficiƫnt mogelijk op te slaan. Deze gespecialiseerde dozen zijn stevig en zodanig ontworpen dat het gewicht tilbaar is en de informatie goed bewaard blijft. Wij verplichten u echter niet uw archieven in de door ons geleverde dozen aan te bieden. Elke archiefdoos is op te slaan bij een aangesloten partner van het Dutch Self-storage Network.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van de aangesloten leden van Dutch Self-storage Network. Wij bieden u turn-key, veilige, kostenbesparende en toegankelijke oplossingen voor archiefopslag en het archiefbeheer.

Lees verder over opslagbox en self-storage