Scroll Top

Klanttevredenheid

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN? DAT KAN VIA ONS CONTACTFORMULIER!

DSN partners verhuren flexibele opslagruimtes aan zowel particulieren als aan bedrijven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op onze prioriteitenlijst. De juiste balans vinden tussen people, planet en profit: daar gaat het volgens ons om. Onderdeel hiervan is een optimale relatie met onze huurders. Dit doen wij door kennis van klantbehoeften te combineren met creativiteit en betrokkenheid.

Kubus Self-storage (initiatiefnemer van het Dutch Self-storage Network) probeert haar organisatie scherp te houden en continue mogelijkheden tot verbetering te vinden. Het is erg belangrijk om te weten wat onze huurders van opslagruimte van ons vinden.

Wij verrichten dan ook regelmatig onderzoek naar de waardering van huurders om in kaart te krijgen wat we al goed doen én op welke punten de dienstverlening nog zou kunnen verbeteren.
Uit de resultaten van recente onderzoeken kunnen we concluderen dat onze huurders tevreden zijn. In het laatste kwartaal van vorig jaar was 97,2% van de ondervraagden tevreden of zeer tevreden. In het eerste kwartaal van dit jaar is dit al gestegen tot 98,6%!

Met deze stijging in tevredenheid is het afgelopen half jaar ook het aantal aanbevelingen toegenomen. Scoorden we op de vraag hoeveel van de ondervraagden ons bij familie, vrienden en bekenden zouden aanbevelen in het vierde kwartaal van 2012 97,3%, dit jaar beantwoordde zelfs 98,6% dit positief!

Gemiddeld krijgen Kubus Self-storage het rapportcijfer:

8,2

Een mooie prestatie, die ons de ruimte biedt om in de toekomst naar een nog hogere waardering te blijven streven!

tevredenklant