Scroll Top

Over Self-storage

WILT U CONTACT MET ONS OPNEMEN? DAT KAN VIA ONS CONTACTFORMULIER!

Nederland wordt wel gerekend tot een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Niettemin ervaren de meeste bewoners gelukkig nog een hoge mate van woongenot, zijn ook de buitengebieden de afgelopen jaren behoorlijk volgebouwd. In sommige regio’s, zoals de randstad en de grote steden, is ruimte vaak schaars en duur. Juist in deze gebieden geven partners van het Dutch Self-storage Network de ideale oplossing voor flexibele opslagruimte. Self-storage voor particulieren en bedrijven is een niet meer weg-te-denken begrip, en breidt zich steeds verder uit met verschillende vormen van service en dienstverlening.

Wij hebben jarenlange ervaring met het verhuren van ruimte voor opslag en mini-opslag. De kennis hierover heeft geleid tot een ruim aanbod van diverse units, variërend van 1m3 tot 50m3. Tevens zijn op aanvraag grotere ruimten beschikbaar. Het tijdelijk opslaan van kleine inboedel of het overbruggen van een verhuizing kan nu zonder stress en tegen geringe kosten worden geregeld.
Het is plezierig te weten dat uw goederen veilig kunnen worden opgeslagen in uitstekend geconditioneerde, schone en beveiligde ruimten, waar u elk moment van de dag terecht kunt. Alle units zijn voor u toegankelijk van 06.00 -23.00 uur en met de auto bereikbaar.

Lees verder over opslagruimte en self-storage