SmartStorage bij u in Utrecht

Dutch SelfstorageNetwork beschikt over verschillende Opslag(partner)vestigingen door het gehele land en daarnaast levert onze partner Inbox SmartStorage tot aan uw voordeur.

Wat is SmartStorage?

Waar selfstorage stopt, gaat smartstorage verder. Inbox SmartStorage haalt uw spullen thuis op en bezorgt ze na uw melding ook weer thuis. Ook als het slechts om één doos gaat of om een ander bezorgadres. Lekker makkelijk, want u hoeft dan zelf nooit meer de opslaglocatie te bezoeken. U boekt het halen en bezorgen simpel via onze app op uw tablet of smartphone.

Inbox SmartStorage haalt en bezorgt ook in Utrecht (030-760 34 78). Al uw eigendommen worden keurig opgeslagen onder optimale omstandigheden. De opslagruimte is droog, schoon, voorzien van brand- en inbraakpreventie, temperatuurregeling en luchtvochtigheidscontroles en alleen geaccrediteerd personeel van Inbox heeft toegang tot de opslag. Inbox biedt u bovendien verschillende verzekeringsopties.

Haal- en brengservice

Door Inbox SmartStorage kunt u zo’n beetje alles laten ophalen en het voor korte of langere tijd op laten slaan. Zij brengen uw spullen naar de opslagruimte zodat u zelf dus geen bestelbusje hoeft te huren. Heeft u iets nodig, dan plant u snel en gemakkelijk via de SmartStorage App een breng-afspraak en het wordt gratis bij u thuisbezorgd.

Full-service opslag

Wilt u dat we alles bij u uit handen nemen? De sjouw- en inpakhulp is los bij te boeken. Bel vrijblijvend voor informatie naar 030-760 34 78 en u krijgt precies te horen hoe alles werkt en wat u daarvoor betaalt.

 

Opslagruimte Utrecht

De medewerkers van Inbox SmartStorage beantwoorden graag al uw vragen over bijvoorbeeld het opslaan van breekbare of waardevolle artikelen, maar ook over beschikbaarheid, de haal- en brengservice en de werking en het installeren van de SmartStorage App.

Kies op deze pagina de passende opslagruimte en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Smartstorage in Utrecht

Bel 030-760 34 78

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor