Kubus Schiedam

schiedamPhilippusweg 2–8
3125 AS Schiedam
010-3105098

Kubus Schiedam beschikt over verschillende partnervestigingen door het gehele land. De opslagruimte in Schiedam biedt de perfecte oplossing voor elk ruimtegebrek. Van meubilair tot bedrijfsarchieven of winkelvoorraden: u slaat alle goederen veilig op tegen zeer voordelig tarieven. U kunt al een opslagruimte huren voor één maand.

De opslagruimte in Schiedam van Kubus Opslag ligt aan de Philippusweg, op industrieterrein Spaanse Polder. Hier huurt u een opslagunit vanaf één kuub, al vanaf negen euro per maand. Geïnteresseerd? Bereken uw opslagbehoefte, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Kies voor veiligheid
Uw goederen veilig en betrouwbaar opslaan. Dit kan bij Kubus Opslag Schiedam. De opslag is voorzien van een zeer goede beveiliging. Elke unit beschik over een individueel alarm dat doormeldt naar de meldkamer. U ontvangt u een persoonlijke toegangscode voor het alarmsysteem.

Domicilie in Schiedam?
Heeft u ook een post- of vestigingsadres nodig? Dan kunt u onze vestiging aan de Philippusweg gebruiken als adres, via onze domicilieservice. U beschikt dan over een postbus en vestigingsadres, en naar wens kunnen wij uw post doorsturen. Het is ook mogelijk om uw telefoon professioneel te laten beantwoorden. Kubus Opslag Schiedam biedt deze service aan particulieren en bedrijven.

Lees meer Volg ons op Google+ Dutch Selfstorage Network Schiedam

Offerte aanvragen bij Kubus Schiedam

[contact-form-7 404 "Not Found"]

schiedam