Kubox Opslag in Rotterdam Centrum

Kubox Opslag in Rotterdam Centrum

Kubox Rotterdam Centrum (010 - 310 50 96)  beschikt over verschillende partnervestigingen door het gehele land. De opslagruimte in Rotterdam Centrum biedt de perfecte oplossing voor elk ruimtegebrek. Van meubilair tot bedrijfsarchieven of winkelvoorraden: u slaat alle goederen veilig op tegen zeer voordelige tarieven. U kunt al een opslagruimte huren voor één maand.

De Kubox opslagruimte Rotterdam is gelegen aan de Ceintuurbaan tegenover het BouwCenter. De Ceintuurbaan ligt vlak naast het viaduct Rozenlaan. De Kubox opslagruimte Rotterdam biedt snel en voordelig een opslag op maat, vanaf één kuub. U huurt al een unit vanaf negen euro per maand.

Gratis verhuiswagen met chauffeur
Het huren van een opslagruimte in Rotterdam is zó geregeld. Ook het transport en de opslag regelen wij graag voor u, onder meer met een gratis verhuiswagen met chauffeur. Verpakkingsmaterialen en verhuisdozen liggen voor u klaar op de vestiging. Door uw goederen zorgvuldig te verpakken en dozen te stapelen, kunt u vaak veel ruimte besparen. Zo bent u nog voordeliger uit.

Kies op deze pagina de passende ruimte en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact

Kubox Rotterdam Centrum – Hillegersberg
Ceintuurbaan 213a
3051 KC Rotterdam Rotterdam
010 - 310 50 96

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor Kubox Rotterdam Centrum – Hillegersberg