Kubus Rotterdam Centrum – Hillegersberg

rotterdamCeintuurbaan 213a
3051 KC Rotterdam
010-3105096

Kubus Rotterdam Centrum beschikt over verschillende partnervestigingen door het gehele land. De opslagruimte in Rotterdam Centrum biedt de perfecte oplossing voor elk ruimtegebrek. Van meubilair tot bedrijfsarchieven of winkelvoorraden: u slaat alle goederen veilig op tegen zeer voordelig tarieven. U kunt al een opslagruimte huren voor één maand.

De Kubus opslagruimte Rotterdam is gelegen aan de Ceintuurbaan tegenover het BouwCenter. De Ceintuurbaan ligt vlak naast het viaduct Rozenlaan. De Kubus opslagruimte Rotterdam biedt snel en voordelig een opslag op maat, vanaf één kuub. U huurt al een unit vanaf negen euro per maand.

Gratis verhuiswagen met chauffeur
Het huren van een opslagruimte in Rotterdam is zó geregeld. Ook het transport en de opslag regelen wij graag voor u, onder meer met een gratis verhuiswagen met chauffeur. Verpakkingsmaterialen en verhuisdozen liggen voor u klaar op de vestiging. Door uw goederen zorgvuldig te verpakken en dozen te stapelen, kunt u vaak veel ruimte besparen. Zo bent u nog voordeliger uit.

Lees meer Volg ons op Google+ Dutch Selfstorage Network Rotterdam Centrum - Hillegersberg

Offerte aanvragen bij Kubus Rotterdam Centrum

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang direct een prijsopgave!

De heerMevrouw

Uw vraag / offerte:


rotterdam3

Contact
T: 0800 - 23 55 82 87
E: info@dutchselfstoragenetwork.nl
Ceintuurbaan 213a
3051 KC Rotterdam
verhuisvrouw